oostenwind op excursie bij natuurlijk huus

.

In ’t Natuurlijk Huus kregen de kinderen kwisvragen waarvan ze de antwoorden ergens in ’t Huus konden vinden. Ouders en leerkrachten mochten natuurlijk helpen zoeken. Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus had eerst al een verhaal gehouden waarin de antwoorden ook te horen waren, maar tijdens de kwis kon je haar ook steeds vragen stellen.

Tijdens de excursie kwamen nog veel meer soorten energie voorbij. Dat je bijvoorbeeld energie krijgt van gezond eten, maar ook van lekker buiten spelen. En dat je energie kunt vasthouden door je huis goed te isoleren, maar je kunt ook de warmte in je eigen lichaam bewaren door sokken en een warme trui aan te trekken.

De keuken van ’t Natuurlijk Huus vonden de kinderen erg interessant, maar ook de automatische grasmaaiers vonden ze prachtig, net als het grote wespennest, waar wespen hun honing in opslaan als energie voor de winter.

Op 6 april (en op 11-5 en 1-6) houdt ’t Natuurlijk Huus weer een excursie met open inschrijving, zie staging2.hetnatuurlijkhuus.nl. Groepen kunnen op afspraak ook op andere tijden komen. Op deze site kun je ook even kijken naar cursussen die er aan zitten te komen, zoals de workshop ‘Eten uit de Natuur’ op zaterdagmiddag 25 mei.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.