Home / archiefcentraal / nldoet ook in olst wijhe

nldoet ook in olst wijhe

Ook in de gemeente Olst-Wijhe wordt meegedaan aan NL Doet. Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart voor de negende keer de grootste vrijwilligersactie in Nederland. Overal steken vrijwilligers de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties.

Op de website van NL Doet (www.nldoet.nl) is te zien welke maatschappelijke organisaties op 15 en 16 maart vrijwilligers kunnen gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn: de Aardehuizen in Olst, de tennisvereniging Ter Spille, Atelier de Verbeelding en de Jozefschool in Wijhe. Er zijn nog veel meer klussen waar je je voor kan aanbieden, ook buiten de gemeente. Op de website is een overzicht te vinden en kun je jezelf aanmelden.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.