nldoet groot succes op de hartkamp

NLdoet was een groot succes op De Hartkamp. De landelijke

Vrijwilligersactie vond op 15 en 16 maart plaats op De Hartkamp in Raalte. Tien tot twaalf vrijwilligers bouwden een dierenverblijf met veranda en een ren voor kippen. Voordat de kleinschalige woningen van de Jan van Arkel werden gebouwd, stond er al een kippenren. Het idee om een nieuwe ren te bouwen was er al langer. Dat is nu het dus echt gebeurd dankzij de inzet van de leden van kleindierenvereniging Zorg en Genot uit Raalte. Bruggeman Tuin&Park leverde de materialen en voor beide dagen een medewerker.

Op zaterdag was er een tentoonstelling van kleine dieren. Rond 15.00 uur werd onder grote belangstelling het dierenverblijf feestelijk geopend door burgemeester Zoon van Raalte. Na afloop was er een hapje en een drankje voor alle bewoners van De Hartkamp.

De financiering voor het hele project kwam van het cöoperatiefonds van de Rabobank en St. Vriendenkring van De Hartkamp. Andere sponsoren waren Elro Dakbedekking, Broeks Dakgoten, Nijhof installatietechniek, Welkoop Raalte en het Oranjefonds.

de cliënten, hun familie en bezoek hebben nu een plek waar ze beschut kunnen zitten om te genieten van de scharrelende kippen. De eieren zijn bestemd voor de kleinschalige woningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.