nick marsman weer bij jong oranje

Go Ahead Eagles-doelman Nick Marsman zit bij de selectie van Jong Oranje voor de oefeninterlands tegen Israël en Noorwegen. Bondscoach Cor Pot heeft ook doelmannen Marco Bizot (FC Groningen) en Jeroen Zoet (RKC Waalwijk) opgeroepen.

Selectie

Doel: Marco Bizot (FC Groningen), Nick Marsman (Go Ahead Eagles), Jeroen Zoet (RKC Waalwijk).

Verdediging: Patrick van Aanholt (Vitesse), Jeffrey Bruma (Hamburger SV), Virgil van Dijk (FC Groningen), Mitchell Dijks (Ajax), Jeffrey Gouweleeuw (SC Heerenveen), Kelvin Leerdam (Feyenoord), Miquel Nelom (Feyenoord), Bram Nuytinck (Anderlecht).

Middenveld: Thomas Bruns (Heracles Almelo), Lerin Duarte (Heracles Almelo), Leroy Fer (FC Twente), Marco van Ginkel (Vitesse), Ricky van Haaren (VVV-Venlo), Georginio Wijnaldum (PSV).

Aanval: Leandro Bacuna (FC Groningen), Danny Hoesen (Ajax), Luuk de Jong (Borussia Mönchengladbach), Florian Jozefzoon (RKC Waalwijk), Jürgen Locadia (PSV), Rajiv van La Parra (SC Heerenveen), Yanic Wildschut (VVV-Venlo), Género Zeefuik (FC Groningen).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.