new raise uit wijhe op burger band clash

De Wijhese band “New Raise” speelt als één van de acht bands tijdens de Burger Band Clash op 29 maart in Deventer. De band roept heel Salland op om de band aan te komen moedigen, want er kunnen verschillende prijzen gewonnen worden. Er kan een single opname gewonnen worden en een optreden op Pedro Pice Pop. Alle hulp is nodig om te winnen, want na elk optreden wordt een decibelmeter gestart die het volume van het applaus opmeet.

Kaarten zijn te koop op de site van het burgerweeshuis voor 5 euro per persoon. Voor dat bedrag zijn acht bands te zien.

Overdag is de band te zien tussen 14:00 uur en 16:00 uur als “straatmuzikanten” om geld in te zamelen voor kinderziekenhuis Matanzas. Tussen 16:00 en 18:00 speelt New Raise een akoestisch nummer in winkel Praamstra Live. Van 20:00 en 24:00 spelen de acht bands live in Burgerweeshuis. New Raise begint om 20:00. Een dag later, op 30 maart, speelt de band ook in The Attic in Heino om 19.00 uur.

New Raise, een rockband uit Wijhe die zich richt op bluesrock aan de ene kant, maar die aan de andere kant ook klassieke invloeden vermengt met rock. New Raise bestaat sinds 2012 uit een vaste groep; Roy van der Vegte, Davin Mosterd, Lars van Rossum, Chris Bouwmeester en Luc Leloup. Ze spelen covers van bands als The Black Keys en Muse, maar zijn vooral druk bezig met het opbouwen van een eigen repertoire. In hun relatief korte bestaan, heeft de band al vele optredens gehad. Zo openden ze in februari 2013 nog voor De Nieuwe Stempel en Paceshifters.

New Raise is ook te vinden op Facebook en Twitter (@newraiseband).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.