muziek cabaret en literatuur in het hoftheater

In het HOFtheater zijn in de tweede week van maart maar liefst vier verschillende voorstellingen te zien. Op 14 maart is Vrouw Holland met hun muzikale cabaretvoorstelling te zien. 15 maart staat Erwin Nyhoff voor een uitverkocht HOFtheater. 16 maart is de grote finale van Salland’s Got Talent en 17 maart is schrijver Arthur Japin te gast in het Leescafé in het HOFtheater.

Vrouw Holland

In de nieuwe muzikale cabaretvoorstelling van Vrouw Holland kiezen zij voor het rechte pad. De zonden lonken. Weten de dames deze met glans te verslaan? In Brave meisjes komen in de hemel voeren ze, begeleid door pianist Reinout Douma, de meest absurde opdrachten uit om maar te winnen. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten kosten 18,50 euro.

Erwin Nyhoff

Na jaren in de luwte is Erwin Nyhoff’s leven helemaal omgedraaid door zijn deelname aan The Voice of Holland. Nyhoff geeft op 15 maart een soloconcert in het HOFtheater. De voorstelling begint om 20.15 uur en is al uitverkocht. Er is wel een mogelijkheid om op de wachtlijst geplaatst te worden via de website.

Salland’s Got Talent

De finale van Salland’s Got Talent belooft weer een groot spektakel te worden. Tijdens de finale mogen de vijf acts allemaal twee nummers doen. Zo kunnen ze nog beter hun veelzijdigheid tonen en belooft het een zeer gevarieerde avond te worden. Belangstellenden, familieleden, vrienden, iedereen is welkom om de finalisten op zaterdag 16 maart aan te moedigen. De finale begint om 20.15 uur en toegang is gratis.

Leescafé: Arthur Japin

Arthur Japin is een van de beroemdste schrijvers van Nederland. Zijn boeken zijn een bijzondere mengeling van historische feiten en autobiografische elementen.

Hij schreef diverse korte verhalen, hoorspelen, toneelstukken en televisiefilms en hij debuteerde in 1996 met de verhalenbundel Magonische verhalen. In het Leescafé zal Arthur Japin over zijn boeken vertellen. Het Leescafé begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 10,00 euro.

Kaartverkoop

Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater kun je bestellen via de bibliotheek in Raalte (0572) 36 36 37 of via staging2.hofinsalland.nl waar je zelf je stoel kunt kiezen en thuis je e-ticket uit kunt printen. Indien er op de avond of middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen deze vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk).

Meer informatie over deze en andere voorstellingen vind je op staging2.hofinsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.