modeshows van she fashion om je vingers bij af te likken

Gewoonlijk komt de nieuwe mode in het voorjaar in zachte tinten. Pastels, huidkleuren, beige. Pas tegen de zomer komen de felle kleuren in beeld. Dit voorjaar kunnen we volgens SHE Fashion echter direct al genieten van wat meer uitgesproken kleuren. De gebruikelijke pastels zijn dit jaar net wat zoeter, net wat ‘lekkerder’. Je zou ze kunnen omschrijven als ‘snoepkleuren’, ‘nougatkleuren’ en ‘sorbettinten’.

Het zijn de zachte tinten van een taartversiering, van gekleurd glazuur, van zachtroze nougat en van citroen- en mandarijnsorbet. Al deze kleurtjes worden gecombineerd met elkaar en met zachte beigetinten. Het effect is heel bijzonder en vernieuwend.

Tip: de sorbet- en snoeptinten zijn heel mooi als je er een felroze of neonroze kleuraccent bij haalt (bijvoorbeeld een ceintuur, armband of ketting in één van die kleuren). Dé trend voor dit voorjaar!

Het voorjaar van 2013 bestaat uit, transparante stoffen, veel t-shirts, skinny broeken, heel veel kleur, accessoires en accenten in neon, printbroeken, zacht katoen, veel keus in truien, supervrouwelijk, jurken, jurken, fotoprints, verfijnde patronen, kant, barok dessins, shine, pailletten, accenten in goud en brons.

Kortom mode voor iedere vrouw.

De winkels van SHE Fashion in Dalfsen en Olst zullen dit alles showen in hun modeshows in Olst op 18 maart in het Holstohus en in Dalfsen op 25 maart in De Overkant, de toegang van de shows is gratis. Er is een show om 14.00 uur en 19.30 uur. Je bent op een van deze Shows van harte welkom. Kaarten zijn verkrijgbaar in de winkels van SHE Fashion in Olst en Dalfsen.