modeshows op de grote markt in raalte

De modezaken aangesloten bij Raalte Mode Promotie houden zaterdag 23 maart een modeshow op de Grote Markt. De catwalk is dit keer 28 meter lang en de shows duren ongeveer 30 minuten. In het eerste blok presenteren tien modezaken hun voorjaarsmode. Het tweede blok is voor de kinderen, die de kinder- en jeugdmode showen van Tuunte, Shoeby en Wendy & Kids. In het laatste blok wordt nog eens de dames- en herenmode van twaalf modezaken uit Raalte gepresenteerd. Naast kleding wordt ook brilmode, haarmode en schoenmode geshowd.

Het organiseren van de modeshow, waaraan 60 mannequins en dressmen, plus zeventien kinderen meedoen, vergt veel werk van de organisatie maar ook van de winkeliers. Peter Walter, de drijvende kracht van de modeshows, heeft hulp gekregen van een aantal dames die de choreografie en de indeling regelen. Er moet bekeken worden wat de winkeliers willen laten zien, maar ook wie de mode gaat showen en de presentatie in de winkel moet in orde zijn. De organisatie zorgt steeds weer voor een andere catwalk zodat het totaalbeeld van de modeshows verrassend blijft.

Op de showdag zelf begint de organisatie al om zes uur ’s ochtends met de opbouw en aankleding van de catwalk, het installeren en testen van licht en geluid en de inrichting van de terrassen er omheen. Rond tien uur krijgen de deelnemers instructies bij Murphy’s. Vanaf 10.30 tot 12.00 uur wordt er gerepeteerd onder leiding van Ellen en Marieke en wordt alles afgestemd met ladyspeakter Mariël. Na de lunch wordt het haar en make-up in orde gebracht.

De shows beginnen om 13.30, 14.30 en 15.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.