mode avond bij mooi by hollewand

Mooi! by Hollewand houdt donderdag 28 maart een mode-avond. Gezellig kijken naar de lente- en zomertrends op het gebied van mode, sieraden, haar- en schoonheidsverzorging. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Mooi! werkt hiervoor tijdens de avond samen met andere ondernemers: Seine Wonen, Haarmode ’t Spiegelbeeld, Juwelier-Opticiën Boerdijk, Jolien Lingerie, Oortwijn en Tamaris. De mode-avond begint om 20.00 uur. Er is onder meer een modeshow met mannequins en dressmen uit Heino. Tijdens de avond geldt er een speciale kortingsactie: op iedere aankoop krijg je tien procent korting.

Reserveren vooraf is gewenst. Dat kan door te bellen naar 0572-391290.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.