Home / archiefcentraal / mode avond bij mooi by hollewand

mode avond bij mooi by hollewand

Mooi! by Hollewand houdt donderdag 28 maart een mode-avond. Gezellig kijken naar de lente- en zomertrends op het gebied van mode, sieraden, haar- en schoonheidsverzorging. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Mooi! werkt hiervoor tijdens de avond samen met andere ondernemers: Seine Wonen, Haarmode ’t Spiegelbeeld, Juwelier-Opticiën Boerdijk, Jolien Lingerie, Oortwijn en Tamaris. De mode-avond begint om 20.00 uur. Er is onder meer een modeshow met mannequins en dressmen uit Heino. Tijdens de avond geldt er een speciale kortingsactie: op iedere aankoop krijg je tien procent korting.

Reserveren vooraf is gewenst. Dat kan door te bellen naar 0572-391290.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.