mister nederland op raalter catwalk

Mister Nederland is zaterdag te zien op de catwalk tijdens het Lifestyle festival in Raalte. De Twentenaar Bas Gosewisch die dit jaar de titel ‘Mister Nederland’ mag dragen, zal één van de modellen zijn die de kleurige voorjaarsmode van Ter Haar Mode gaat showen.

Bas Gosewisch is in november 2012 verkozen tot Mister Nederland en heeft ons land vertegenwoordigd tijdens de Mister World verkiezing in Engeland. De 22-jarige Twentenaar met Aziatische looks komt oorspronkelijk uit Enter en is drie jaar geleden door BN’er Kim Kötter ontdekt in de kroeg. Naast zijn interesses in sport en muziek heeft Gosewisch ook een passie voor mode. Gekleed volgens de nieuwste voorjaarstrends zal hij Ter Haar Mode representeren op de catwalk.

De nieuwste voorjaarsmode draait dit jaar allemaal om kleur. De fleurige shirts, hemden, chino’s en blazers kleuren de catwalk en geven het winkelend publiek alvast een voorproefje voor de mode van 2013. De grote markt wordt voor dit tweejaarlijkse evenement omgetoverd tot een grote catwalk waar alle deelnemende zaken een impressie geven van de nieuwste voorjaarscollecties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.