Home / archiefcentraal / meer expositieruimte voor kunst in raalte

meer expositieruimte voor kunst in raalte

Doordat Dorie Haarman The Art Company extra expositieruimte tot haar beschikking heeft, is er meer ruimte om in Raalte kunst tentoon te stellen. Dorie Haarman The Art Company heeft 180 m2 extra, omdat ze nu ook expositieruimte aan de Nieuwe Markt 6 heeft. Er is werk te zien van verschillende kunstenaars. De rest van de collectie is te bezichtigen op het vertrouwde adres aan De Waag 11, te Raalte.

Tijdens de koopzondag op 24 maart zijn is zowel de winkel als de extra expositieruimte open. Wil je op andere momenten een bezoek brengen, dan kun je je melden in de winkel op De Waag en dan loopt er iemand met je mee.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.