Home / archiefcentraal / medewerkers lens en sono werken op lemelerberg

medewerkers lens en sono werken op lemelerberg

Medewerkers van Lens accountants uit Raalte en Sonodruk uit Heino hebben samen met medewerkers van twee andere bedrijven zaterdag de handen flink uit de mouwen gestoken op de Lemelerberg. Dat deden ze in het kader van de zogeheten Vriendenwerkdag van Landschap Overijssel.

Zo’n twintig medewerkers van de in totaal vier deelnemende bedrijven hebben op één van de heidevelden op de Lemelerberg hun handen uit de mouwen gestoken. Onder de deskundige begeleiding van vrijwillige mentoren werd het heideveld ontdaan van ongewenste begroeiing als grove den, prunus en berk. Zo krijgt de heide weer volop de kans om te groeien en te bloeien.

Deze Vriendenwerkdag is de eerste van een nieuwe traditie. Twee keer per jaar nodigt Landschap Overijssel de Vrienden uit aan de Vriendenwerkdag mee te doen. Ook eens meedoen met een vriendendag? Word dan Vriend en doe mee tijdens één van de komende Vriendenwerkdagen. Kijk voor meer informatie op www.landschapoverijssel.nl/voor-bedrijven .

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.