maikel kieftenbeld scoort mooiste goal

FC Groningen had niet genoeg aan die prachtige goal. Het werd uiteindelijk 1-1. Maar daar was de goal niet minder om. NAC werkte de bal uit een hoekschop slecht weg. Kieftenbeld kreeg hem voor de pantoffel en haalde verwoestend uit. Als een streep vloog de bal perfect in de hoek. NAC-keeper Ter Rouwelaar grabbelde nog wel wat naar de bal, maar dat was tevergeefs. Hij raakte net paal en lat niet. Dat zijn de mooisten. Mooier gaan we ze dit weekend vast niet zien.

Voor zover we kunnen achterhalen was het eerste doelpunt van Kieftenbeld dit seizoen, mar het kan ook zij dat de statistieken die we op nasloegen nog niet waren bijgewerkt na het duel van vrijdagavond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.