maatman geen extra druk door koppositie

Maatman moet het zondag stellen zonder een aantal vaste krachten. “De selectie voor aanstaande zondag is behoorlijk uitgedund, aangezien er drie geschorsten zijn, namelijk Poll, Lemmens en Bloo. Daarnaast hebben we natuurlijk nog een aantal langdurig geblesseerden zoals Ngutra, Tuitert, Sahbaz, Veldwachter, Boeloerditi en Maurice Tepperik. Op zich ben ik best optimistisch over een aantal geblesseerden, want binnen afzienbare tijd verwacht ik Tepperik en Boeloerditi weer bij de selectie en Tuitert en Veldwachter trainen alweer volop mee. Helaas zal aaanstaande zondag te vroeg komen, waardoor we toch een man of acht moeten missen. Maar goed daar hebben we mee te dealen en dat gaan we ook zeker doen.”

Ondanks het aantal spelers waar Maatman niet over kan beschikken, blijft hij positief. “Het biedt kansen voor selectiespelers die nog niet veel aan bod zijn gekomen en talenten uit het tweede krijgen op deze manier een kans om te laten zien hoever ze zijn in hun ontwikkeling. Het is dus niet alleen maar kommer en kwel richting zondag maar ook een enorme uitdaging om na zondag nog steeds bovenaan te staan.”

Rohda neemt het zondag om 14.00 uur op tegen OJC Rosmalen. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Tijenraan in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.