leerlingen verzamelen fotos voor braintrainer

Zo’n 22 leerlingen van Landstede Raalte zamelen vrijdag extra foto’s in voor de zogenaamde Braintrainer van Angeli Custodes. Dit is een, speciaal voor ouderen ontworpen, spelcomputer die zorgt voor meer lichaamsbeweging en geestelijke activiteit.

Sinds 7 januari beschikken alle locaties van Zorggroep Raalte over een dergelijk apparaat en wordt er door de bewoners veel gebruik van gemaakt. De leerlingen gaan bij de locatie Angeli Custodes foto’s verzamelen in het kader de landelijke dag NLDoet.

De leerlingen zullen de bewoners van deze locatie vragen over welke onderwerpen men foto’s wil zien. Ook gaan zij op zoek naar foto’s van dingen van vroeger, zoals een pen- en gat verbinding, Bokma jenever, wollen borstrok en oude motoren. De foto’s worden via internet verzameld. Ook zal een groep leerlingen foto’s gaan maken in de omgeving van deze locatie. Vervolgens zullen de gemaakte foto’s op de Braintrainer worden geplaatst.

Als er tijd over is, maken de leerlingen een quiz over Raalte en omgeving. Deze quiz kunnen de bewoners vervolgens op de Braintrainer spelen. De foto’s en quiz zullen ook op de locaties Swaenewoerd, Stevenskamp, Maria-Oord en Brugstede te zien zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.