landal loop haarle op en om bungalowpark

Atletiekvereniging Atletics en Landal Landgoed De Hellendoornse Berg houden ook dit jaar weer de Landalloop. Op zaterdag 30 maart kunnen jong en oud afstanden lopen die variëren van 1 tot en met 15 kilometer. Parkmanager Rutger Cruiming van Landal Landgoed De Hellendoornse Berg is ook dit jaar weer verheugd dat de Landalloop vanaf het park start, zeker nu het park een nieuwe entree krijgt die voor de Paasdagen gereed moet zijn.

Na het startschot van de verschillende afstanden zullen alle deelnemers eerst het park opgaan, om vervolgens de Sallandse Heuvelrug op te duiken. De loop voor de kinderen staat net als in 2012 in het teken van de IK Lekker fit!? Kidsrun. Diverse organisaties proberen met deze run jonge kinderen in bewust te maken van het belang van gezonde voeding en bewegen. De winnaars (nrs 1 en 2, jongens en/of meisjes) van de lokale IK Lekker fit!? Kidsruns nemen deel aan de IK Lekker fit!? Kidsrun tijdens de FBK-Games in het FBK-Stadion te Hengelo.

Om 12.00 uur start het programma voor de deelnemers aan de 5 km. Om 12.45 uur worden de kinderen van 13 t/m 16 jaar verwacht voor de 2km. Vervolgens starten om 13.10 uur de kinderen t/m 9 jaar voor de 1 km. Kinderen van 10 t/m 12 jaar sluiten het kidsprogramma om 13.25 uur af met de 1 km.

Burgemeester Raven neemt het startschot van de 10 en 15 km. voor haar rekening, deze afstanden starten beide om 14.00 uur. Alle kinderen die deelnemen aan de 1 of 2 km mogen ’s middags gratis zwemmen in het overdekte zwembad van De Hellendoornse Berg.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerde lopers kijken op staging2.atletics.nl of staging2.inschrijven.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.