lancering gastvrij wijhe cadeaubon

Gastvrij Wijhe komt vanaf maandag 18 maart met een eigen Gastvrij Wijhe-cadeaubon. Deze bon komt in de plaats van de AWO-cadeaubonnen en kan worden ingewisseld bij de ondernemers in het winkelgebied Wijhe die gevestigd zijn aan de Langstraat, Nieuwendijk en de Poort van Wijhe.

Je kunt cadeaubonnen kopen ter waarde van 7,50, 12,50, 25,- en 50,- euro. De bonnen zijn verkrijgbaar bij DA drogisterij Bourquin. De cadeaubon is een origineel en lokaal cadeau, geschikt voor heel veel gelegenheden. De oude AWO-bonnen die reeds in omloop zijn kun je uiteraard nog gewoon blijven besteden bij de betreffende winkels.

Ter ere van de introductie van deze cadeaubon organiseren de ondernemers in het winkelgebied rond Pasen een logopuzzelactie waarmee je een van deze gloednieuwe Gastvrij Wijhe cadeaubonnen kunt winnen. Er wordt een bon van 75,- euro en twee bonnen van 50,- euro weggegeven.

Je kunt de gratis puzzel krijgen bij iedere winkel in het winkelgebied of knip de puzzel uit de Reklamix van 20 maart. De ingevulde puzzels kun je tot en met zaterdag 6 april deponeren in de daarvoor bestemde inleverbussen die staan opgesteld in de Langstraat bij Slagerij Bergevoet, Mico Bodywear en de Albert Heijn.

Voor meer informatie kun je terecht bij Ellen Schulten via (0570) 52 15 32 of 06 42 21 97 65.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.