koude lentekriebels

De lente schijnt in aantocht te zijn, maar één stap buiten en de koude wind slaat je om de oren. Toch is de natuur zich al volop aan het voorbereiden. Zo staan de viooltjes al in het gras en zitten de knoppen aan de bomen. Dat geeft toch net even aan andere dimensie aan het thema van de fotoactie ‘koud kunstje’.

Dus grijp deze koude lenteperiode aan om nog een paar mooie koude kunstjes te verrichten en wie weet ben jij de winnaar van de fotoactie. De prijs voor de winnaar is een fotoshoot bij De Fotograaf in Raalte met een gratis vergroting. Meedoen kan heel simpel via fotograaf.sallandcentraal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.