koopman gepresenteerd in team dubbink

Afgelopen weekend hield het Dubbink racingteam haar teampresentatie voor dit seizoen. Dennis Koopman uit Heino , rijdend voor Eveno racing, wordt dit jaar ondersteund door het Dubbink racingteam, waar hij begeleiding zal krijgen van de meer ervaren Moto3 coureur Ernst Dubbink.

De avond werd geopend door de presentator Bert Jansen. Eerst mocht de voorzitter van Eveno racing, Bertus Kelder, het podium betreden. Hij maakte direct het belangrijkste nieuws bekend, Dubbink en Eveno racing zijn voor dit jaar een samenwerking aangegaan.

Eveno bestaat uit een groep enthousiaste motorsportliefhebbers die als doel hebben om jong talent een kans te geven om te racen. Deze rijder is Dennis Koopman en hij zal gaan uitkomen in de Moriwaki Cup. Beide teams hopen elkaar daar waar nodig te kunnen versterken om zo de coureurs naar een hoger niveau te kunnen tillen.

Hierna werden de coureurs naar voren geroepen. Dennis Koopman en Ernst Dubbink namen plaats op het podium achter de motoren die nog onder het doek verscholen stonden. Onder flitsend licht, veel rook en spectaculaire muziek werden de motoren, in de kleuren van hoofdsponsor Eurol Lubricants, gepresenteerd aan het publiek. Vervolgens werden de coureurs en verschillende teamleden geïnterviewd, waarna het officiële gedeelte werd afgesloten.

Na de pauze nam Gerrit Koppelman, ook wel Talpa Gait genoemd, het woord over. Hij gaf door de nodige grappen en verhalen nog een leuke draai aan de avond.

Tijdens de Pasen zijn beide coureurs actief op het TT-circuit van Assen. Na de trainingen op vrijdag en zaterdag gaat Dennis Koopman op zaterdagmiddag om 17.50 uur van start voor zijn eerste wedstrijd van het seizoen, gevolgd door een tweede wedstrijd op tweede Paasdag om 14.40 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.