kom lammetjes kijken bij lemelerberg

Landschap Overijssel houdt op zaterdag 30 maart 2013 de traditionele Lammerendag bij Schaapskooi De Lemelerberg in Giethmen. Tussen 12.00 uur en 16.00 uur zijn er naast de vele lammetjes ook diverse activiteiten voor jong en oud. De entree bedraagt 3 euro per persoon. Voor beschermers van Landschap Overijssel en kinderen tot 12 jaar is de toegang gratis.

De Lammerendag is een gezellige familiedag. Kom ook de lammetjes van dichtbij bewonderen, knuffelen of ga met ze op de foto. Wandel over de streekmarkt met diverse producten uit het Vechtdal. Aanschouw de oude ambachten van het spinnen, touw slaan en goastok snijden. En geniet onder het genot van een kop koffie met krentewegge van de muzikale klanken van Mannenkoor De Scheepsjagers.

De kinderen vermaken zich natuurlijk uitstekend met al het jonge, dartelende spul rond de schaapskooi. Eenmaal uitgeknuffeld, kunnen de kinderen aanschuiven bij één van de leuke knutselactiviteiten. Maak een sleutelhanger of houten schaap. Of los de puzzel op en ontvang een leuke verrassing. In de schuur draait de film van Piet Klein met als hoogtepunt de geboorte van een lammetje. Toe aan iets lekkers? Voor de kinderen is er limonade met een roze suikerschaap.

De Lammerendag belooft een sfeervolle dag te worden. De schaapsherders heten u graag welkom tussen 12.00 uur en 16.00 uur bij Schaapskooi De Lemelerberg aan de Dalmsholterweg in Giethem. Zij vertellen graag over de kudde en de Lemelerberg. Ook honden mogen mee, mits aangelijnd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.