kleding en speelgoedinzameling in boskamp

Aan de Hyacinthstraat 5 in Boskamp (bij de Klimboom) is zaterdag 30 maart van 10.00 tot en met 14.00 uur een grote kleding- en speelgoedinzameling. Het speelgoed en de kleding is bedoeld voor mensen die krap bij kas zitten. De inzameling wordt gehouden door Stichting Bij de Buuren. Deze stichting was al eerder actief met een boodschappenactie voor de voedselbank in Deventer.

Stichting Bij de Buuren is een initiatief van vier vrijwilligsters uit Boskamp. De vier vrouwen zijn de stichting begonnen, omdat er veel armoede heerst in de gemeente Olst-Wijhe en buurgemeenten. Het viertal gaat een winkel openen waarin ze nette en schone tweedehands kleding en speelgoed gaan verkopen voor jong en oud. De spullen worden verkocht tegen symbolisch lage prijzen, zodat het voor iedereen betaalbaar is. “Wij hopen dat we gesteund zullen worden door ondernemend Boskamp en Olst, onze buren, en de bewoners van deze gemeente.”

Voor de inzamelingsactie is de stichting op zoek naar nette, schone kleding (zonder vlekken en/of gaten) die niet meer gedragen wordt en speelgoed dat nog compleet is, maar niet meer gebruikt wordt. De spullen graag aanleveren in vuilniszakken of dozen. Iedereen die langs komt, krijgt een lekkere traktatie.

Stichting Bij de Buuren is heeft ook een Facebook-pagina. Hier kun je contactgegevens vinden en blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.