jos heuven goed van start met activiteiten

Jos Heuven Spel-/activiteiten Verhuur en Begeleiding Lemelerveld is in april 2012 officieel van start gegaan. Het eerste jaar stond in het teken van voorbereiding en het opzetten van nieuwe spel- programma’s. Daardoor kan Jos Heuven dit seizoen goed van start gaan.

De programma’s worden op locaties in heel het land aangebo- den en zijn geschikt voor allerlei groepen. Of het nu gaat om een kinder-, buurt-, familie- of vrijgezellenfeest; je kunt voor alles bij Jos Heuven terecht. In overleg kunnen er ook programma’s worden samengesteld. Naast particulieren richt Heuven zich ook op bedrijven voor bijvoorbeeld teambuildingdagen.

In 2012 heeft Heuven veel geïnvesteerd om een goed aanbod te kunnen bieden. Zo kun je deze zomer genieten van een sportieve kano tocht over het Overijssels kanaal, sumoworstelen of Wie is jullie mol. Voor elk budget is er wel een leuke activiteit te vinden. Voor de feesten in de directe omgeving werkt Jos samen met de plaatselijke cateraar en voor de kinderfeesten is een compleet verzorgd feest mogelijk inclusief patat met een snack.

Naast de activiteiten kun je bij Jos Heuven ook terecht voor het huren van een feesttent en statafels. Meer informatie vind je op staging2.heumpie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.