Home / archiefcentraal / jonge mantelzorgers gaan duiken in nijverdal

jonge mantelzorgers gaan duiken in nijverdal

De Vrijwillige Thuiszorg is met 22 jonge mantelzorgers, vrijwilligers en stagiaires gaan duiken in zwembad Het Ravijn in Nijverdal. Mantelzorgers uit Hellendoorn, Olst-Wijhe, Raalte, Staphorst, Rijsen-Holton, Twenterand en Wierden.

Er waren vier proffesionele duikinstructeurs die de jongeren vrijwillig de eerste kneepjes van het duikvak leerden. Het onder water zwemmen en ademen via een dunne slang gekoppeld aan een zuurstoffles was een echte uitdaging. Per instructeur waren er twee deelnemers die tegelijk het water in konden. Hierdoor was er voor iedereen voldoende tijd om een aantal duiksessies mee te maken. De deelnemers waren allemaal erg enthousiast.

De jonge mantelzorgers hebben op de een of andere manier allemaal te maken met zorg in de naaste omgeving. Deze middag was een welverdiend uitje. Na het duiken hebben ze in het restaurant De Lagoon een koud en warm buffet gekregen.

Voor meer informatie over jonge mantelzorgers of aanmelding bel naar Lucia Wolters tel.nr. 0548-638830 of via de mail: lwolters@vrijwilligethuiszorg.nl of kijk op de website www.vrijwilligethuiszorg.nl

Lees ook

Film, muziek en cabaret in Lommerrijk en Hoftheater

LUTTENBERG – Er is het komende weekend weer van alles te beleven in amfitheater het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.