jong talent bij drumfanfares got talent

In muziekgebouw De Klanken in Raalte vond Drumfanfare’s got Talent plaats. Alle leden van de drumfanfare St. Caecilia konden hieraan meedoen. Yara bootsveld (8 jaar) speelde blokfluit en won de eerste prijs.

3 maart was de eerste keer dat Drumfanfare’s got Talent plaatsvond bij drumfanfare St. Caecilia. De middag was speciaal georganiseerd voor haar eigen leden. Voor de gelegenheid was er een heel podium gebouwd in muziekgebouw de Klanken en stonden er grote gekleurde spotlights. In totaal waren er veertien acts, variërend van blokfluit tot drumstel en van saxofoon tot piano. De zaal was helemaal gevuld met ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes.

Yara Bootsveld, die de eerste plaats bemachtigde bij Drumfanfare’s got Talent, speelt sinds een half jaar blokfluit bij St. Caecilia. De jury vond dat ze al veel noten kon spelen en heel zuiver klonk. Ook vonden ze het knap dat ze al een lang nummer kon spelen. De tweede plaats was voor Ronja Hommes (9 jaar). Ronja doet sinds een half jaar slagwerk bij St. Caecilia en liet horen wat ze had geleerd het afgelopen half jaar. De jury gaf haar de tweede plaats omdat ze veel dynamiek gebruikte en veel controle had over de stokjes. Op de derde plaats eindigde Hanne Koerhuis (8 jaar). Hanne is majorette, maar speelde bij Drumfanfare’s got Talent op de piano. De jury vond het erg knap dat ze het lied uit haar hoofd speelde.

Meer informatie en foto’s zijn te vinden op staging2.drumfanfareraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.