johan seekles gaat de politiek in

Johan Seekles gaat de politiek in. Seekles, vorige week nog voorzitter van Plaatselijk Belang Heino, staat met de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 op de kieslijst van Gemeentebelangen Raalte. Dat schrijft hij in zijn laatste column in de Heino Koerier.

Seekles nam afscheid als voorzitter van Plaatselijk Belang Heino en gaat zijn geluk dus in de politiek beproeven. De Heinoër stond vier jaar aan het roer van Plaatselijk Belang en maakte zich vooral hard voor de leefbaarheid van het dorp. Dorpshuis, Tippe, woningbouw en duurzaamheid stonden hoog op zijn ‘to do-list’.

Seekles sluit zijn laatste column in het dorpsblad af met de opmerking dat hij zijn persoonlijke inzet voor Heino graag op het politieke toneel voortzet. “Ik hoop dat ik met uw steun de belangen van Heino ook politiek mag behartigen!” aldus Seekles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.