jaarlijks concert ars cantandi

Vocaal ensemble ‘Ars Cantandi’ zal zondagmiddag 7 april haar jaarlijkse concert geven.

Voor de pauze zal het concert geheel in het teken staan van componist H. Purcell. Naast zes liederen die door hem zijn gecomponeerd zal, met begeleiding van een fagotensemble, de ‘Funeral Sentences for Queen Mary’ uitgevoerd worden.

Na de pauze worden werken van T. Morley, E. Elgar, B. Britten, J. Farmer en E. Moore ten gehore gebracht door het koor van zestien leden. De algehele leiding is in handen van Janny van der Sande.

Het concert zal gehouden worden in de Plaskerk in Raalte en begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 10 euro ( inclusief een kop koffie/thee in de pauze) in de voorverkoop en verkrijgbaar bij Intersport Schutte en voor aanvang van het concert bij de ingang van de kerk. Kijk voor meer informatie over het concertprogramma op staging2.arscantandi.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.