inschrijving raalte 10 mijl geopend

Na vijftien succesvolle edities van de Vital Centre Halve Marathon Raalte wordt het tijd voor vernieuwing. Het goede blijft behouden, maar de editie van 2013 heeft een nieuwe naam en andere afstanden.

De Stichting Loopsport Salland organiseert op vrijdagavond 17 mei de Vital Centre 10 Mijl van Raalte. De start en finish zijn zoals gewoonlijk bij Vital Centre. Besloten is om de halve marathon te vervangen door een 10 Engelse mijl, waardoor het de ideale voorbereidingswedstrijd op de Halve marathon van Zwolle is. De overige afstanden blijven hetzelfde.

Het programma ziet er als volgt uit:

18.15 uur 1 kilometer

18.30 uur 2,5 kilometer

19.10 uur 10 kilometer en 10 Engelse mijl

19.20 uur 5 kilometer

Ook dit jaar maakt de Joop van den Enk bedrijvenloop weer onderdeel uit van de Vital Centre 10 Mijl. De bedrijvenloop gaat over 5 kilometer. Teams kunnen zich inschrijven door een berichtje te sturen naar: halvemarathonraalte@hetnet.nl Inschrijven voor de 10 Mijl van Raalte kan via staging2.tienmijlvanraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.