Home / archiefcentraal / inschrijfavond luttenbergse autorodeo

inschrijfavond luttenbergse autorodeo

Er wordt een inschrijfavond gehouden voor de autorodeo in Luttenberg. Aanstaande vrijdagavond kun je je opgeven voor het evenement. Je kunt je van half acht tot half tien aanmelden in het gemeenschapscentrum Elckerlyc. De autorodeo, vindt plaats op zondag 12 mei.

De eisen zijn dit jaar iets versoepeld. Zo mag er bijvoorbeeld een deelnemersnummer of vlag op het dak van de auto worden geplaatst. Als-ie maar goed vast zit tenminste. Ook is er een bangerbeugel toegestaan.

Het plaatsen voor de volgende ronde gaat nog wel hetzelfde. De drie overblijvers van elke manche plaatsen zich voor de volgende ronde. Afvallers kunnen zich via de herkansingsmanche alsnog plaatsen voor de (halve) finales. Voor meer informatie kun je nog even bij de inschrijfavond langsgaan.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.