inschrijfavond luttenbergse autorodeo

Er wordt een inschrijfavond gehouden voor de autorodeo in Luttenberg. Aanstaande vrijdagavond kun je je opgeven voor het evenement. Je kunt je van half acht tot half tien aanmelden in het gemeenschapscentrum Elckerlyc. De autorodeo, vindt plaats op zondag 12 mei.

De eisen zijn dit jaar iets versoepeld. Zo mag er bijvoorbeeld een deelnemersnummer of vlag op het dak van de auto worden geplaatst. Als-ie maar goed vast zit tenminste. Ook is er een bangerbeugel toegestaan.

Het plaatsen voor de volgende ronde gaat nog wel hetzelfde. De drie overblijvers van elke manche plaatsen zich voor de volgende ronde. Afvallers kunnen zich via de herkansingsmanche alsnog plaatsen voor de (halve) finales. Voor meer informatie kun je nog even bij de inschrijfavond langsgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.