im dreaming of a white easter

Wordt het tijd over een witte Pasen te zingen in plaats van een witte Kerst? Moeten we Paaswandelingen gaan opzetten, met gluhwein en warme chocolademelk na afloop?

De weerkaart bekijkend wordt het er de komende week niet vrolijker op. Met vooral veel nachtvorst. Het schaatsseizoen is veel te vroeg geëindigd. En de zoutstrooiers kunnen beter maar weer uit de winterstalling gehaald worden. Dan kunnen daar de caravans nog even weer staan, die in veel gevallen al op de campings terecht zijn gekomen. Want het Paasweekend, dat is het eerste weekend dat er weer massaal op campings overnacht overnacht wordt de vaste standplaatsbezitters…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.