ijzig koud dichtgevroren ijsbaan in heino

Koning Winter lijkt er maar geen genoeg van te krijgen. De kou houdt maar aan, van lenteweer is nog absoluut geen sprake. Wie nu naar buiten gaat, doet er verstandig aan om zich warm aan te kleden. Een blik op de ijsbaan in Heino vertelt ons genoeg: De baan is dichtgevroren, het is dus knap koud. Normaal gesproken is de baan aan de Dolderstraat één van de laatste ijsbanen uit de regio die helemaal dichtvriest.

Gemiddeld is het rond deze datum ongeveer 10 graden. Maandag kwamen we niet verder dan-1,7 graden Celsius. We baseren ons op metingen van het weerstation van het KNMI in Heino. De winterkou staat in schril contrast met vorig jaar: Toen was het rond deze tijd bijna 13 graden.

Maar er gloort hoop aan de horizon: Het KNMI verwacht zondag middagtemperaturen tussen de 5 en 8 graden. En tot die tijd? De winterjas aan als je naar buiten gaat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.