hv haarle ds1 viert kampioenschap

Het handbal team Haarle DS 1 vierde haar kampioenschap. Het hele dorp was uitgelopen om het team te huldigen terwijl ze op de platte wagen stonden. De wagen moest zelfs af en toe stoppen vanwege verkeersopstoppingen. Na deze zegetocht was er gelegenheid tot felicitaties in de sporthal. Alle mensen die het team op straat hadden toegejuicht kwamen de speelsters nu persoonlijk feliciteren.

Na een paar mooie woorden van de voorzitter kwam het feest langzaam op gang. De voorzitter beloofde nog een feest bij een eventuele promotie en van de sponsor hebben wij ook een feestavond aangeboden gekregen. De Dames hadden met hun aanhang zelf een feest met lopend buffet georganiseerd in de feesttent van de familie Besten. Na dat ze genoten hebben van het eten kwam de DJ in Mery naar boven.

’s Middag was er al een wedstrijd gespeeld tegen Dalfsen. Het team was al kampioen maar had nog drie wedstrijden te spelen. Vooraf wisten ze dat het een leuke wedstrijd kon worden omdat Dalfsen ook goed kan handballen. Het was een leuke wedstrijd met veel doelpunten met 15-18 in de rust. Ook was er veel publiek aanwezig uit voornamelijk Dalfsen.

In de tweede helft liep het team langzaam uit naar negen doelpunten voorsprong (24-33). De wedstrijd was toen wel beslist. De eindstand is 29-33 geworden.

Linda scoorde tien doelpunten en had bijna net zoveel assists. Ondanks alle voortekenen was het team niet helemaal compleet. Vanwege studie werd in overleg besloten dat Marlijn niet de wedstrijd maar wel de festiviteiten mee zou doen. Michelle was geblesseerd geraakt en kon ook niet mee doen. Anika, die een terugslag had met haar rug, kon op het laatste moment toch mee doen en scoorde zelfde nog drie doelpunten.

Doelpunten: Anique besten: 1, Christy van Breen: 4, Kim Nijenkamp: 8, Inge Zwijnenberg: 4, Linda Willems: 10, Ellis Kemper: 1, Leonie vloedgraven: 2, Anika Laing: 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.