hoeveel huizen met enkelglas in raalte

Ben Misha wilde graag van SallandWonen en de gemeente Raalte weten hoeveel huizen enkelglas hebben. Geen van beide partijen kon hem dat vertellen. Toch wil het gemeenteraadslid van 1 voor Allen dat graag weten. Hij roept mensen die nog geen dubbelglas in hun huis hebben daarom op om contact met hem te zoeken.

Misha stelde eerder vragen over beglazing van huurwoningen in de Raalte. De gemeente kon hem niet voorzien van cijfers, wel liet de gemeente weten de indruk te hebben dat het grootste deel van de eigenaren de overstap naar dubbelglas al heeft gemaakt.

Ook woningcorporatie SallandWonen kon Misha geen cijfers overhandigen. De woningcorporatie liet Misha weten dat verreweg de meeste woningen in het bestand dubbelglas hebben. Als er nog geen dubbelglas in een huis zit, hebben huurders vaak al wel de gelegenheid gehad om dat te krijgen tijdens een voorgaande renovatie. Die mogelijkheid is volgens SallandWonen echter niet altijd gebruikt.

Heb je enkelglas? Dan verzoekt Ben Misha contact met hem op te nemen via benmisha@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.