het is goed moorden in raalte

Het boek, vol moord en doodslag in en om Raalte, bevat 25 verhalen van 24 schrijvers die allen op enigerlei binding hebben met de regio. De verhalen spelen zich allen af in of om de gemeente Raalte.

Vanaf maandag ligt het boek in de winkels in Raalte en Heino. Wie het boek eerder wilde bemachtigen, kon zondagmiddag naar de Bagatelle komen om hem daar te kopen. Die mogelijk werd flink benut, want aan publieke belangstelling was geen gebrek.

Het boek van bijna 200 pagina’s is te koop bij de beide Jumbo-winkels in Raalte, bij de Bruna en de Primera in Raalte. In Heino ligt hij bij Bruna, bij de C1000, Fleurissant en de Smulbaai. De prijs is 9,95 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.