het beste idee van nieuwleusen bij smon

Vanaf 25 maart tot 20 mei kunnen jongeren van 12 tot 20 jaar weer deelnemen aan de unieke wedstrijd ‘Het beste idee van Nieuwleusen’! Heb jij een uniek, origineel of spectaculair idee? Wij dagen je graag uit om je eigen idee voor bijvoorbeeld een themafeest, wedstrijd of activiteit, in te sturen, te mailen of te twitteren. Alle inzendingen worden tijdens een speciale finaleavond door een jury beoordeeld!

Het winnende idee krijgt vanuit het jongerenwerk van SMON Welzijn ondersteuning en budget voor de uitvoering van zijn of haar eigen idee. Bedenk je idee alleen, met vrienden, je sportteam of samen met je klasgenoten. Kijk voor meer info op staging2.bivn.nl of staging2.maakhetmeemetjouwidee.nl . twitter.com/bivn2. Mailen kan naar info@bivn.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.