heinose paasbult te koop op marktplaats

“Wegens dwarsliggende gemeente, brandstichting en code oranje bieden wij ons paasvuur te koop aan,” schrijft de groep in de advertentie op de Nederlandse veilingsite.

De groep kreeg in eerste instantie toestemming van de gemeente Raalte om een paasvuur te organiseren, maar vervolgens plaatste Rijkswaterstaat haar kanttekeningen bij het vuur. Bij wind uit de verkeerde richting zou de rook van het vuur de N35 opwaaien. De groep mocht geen nieuw hout meer op de bult gooien en het vuur alleen ontsteken als de wind volgens de overheid goed stond.

Toen afgelopen weekend een deel van de bult in vlammen opging door brandstichting, was tegenslag twee een feit. Met het nieuws dat door de droogtecode Oranje alle Paasvuren een stookverbod opgelegd krijgen van de gemeente Raalte, is tegenslag drie een feit.

“Wie wil nou niet zijn huis 10 jaar lang verwarmd voor weinig. Dit is uw kans! De bult gaat weg tegen elk aannemelijk bod. weg = weg !!!” schrijft ’t Giet Vedan in de advertentie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.