handballers uit heino kampioen

Oortwijn Heino HHZD B1 is kampioen geworden in hun klasse. De meiden speelden hun laatste wedstrijd tegen het altijd lastige Achilles uit Apeldoorn. Het was dan ook een erg spannende wedstrijd. De meiden gingen de rust in met een 5-3 voorsprong. In de tweede helft werd deze voorsprong groter tot een 16-10. Een duidelijke overwinning van het team, dat sinds kort gesponsord wordt door Deco Home Delmte.

Het handbalteam had de afgelopen periode al veel gewonnen, waardoor het gat met de nummer twee zo groot werd dat het kampioenschap zaterdag 23 februari al een feit was. Na de wedstrijd heeft het team de overwinning gevierd met patat bij Plaza Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.