hageveld en ritsma presenteren nieuwe motor

Voor het 6e jaar op rij presenteert het wegraceteam uit Luttenberg hun plannen aan vrienden, familie, kennissen en belangstellenden. Het afgelopen seizoen werd kort geëvalueerd en de plannen voor 2013 werden uit de doeken gedaan.

Veldkamp Racingteam Hageveld wordt steeds serieuzer in de motorsportwereld. Dat blijkt ook wel uit de nieuwe samenwerken met voormalig schaatskampioen Rintje Ritsma. De Beer uit Lemmer is ook al drie seizoenen actief als Dutch Superbike coureur.

Tijdens de avond in Elckerlyc werd de gloednieuwe BMW superbike gepresenteerd. Ook fotograaf Johan Wolff was hierbij aanwezig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.