haarle krijgt wel paasvuur

Het Paasvuur in Haarle wordt dit weekend wel ontstoken. Hoewel droogtecode Oranje van kracht is en veiligheidsregio IJsselland gemeenten aanraadt om afgegeven stookvergunningen in te trekken, besloot de brandweer dat alle locaties waar een Paasvuur plaatsvindt, veilig zijn. Wel moeten organisaties en bezoekers extra alert en voorzichtig zijn.

Raalte en Olst-Wijhe besloten de afgegeven stookontheffingen wel in te trekken. Wie een Paasvuur wil bezoeken, moet dus maar naar Haarle of Hellendoorn. In Haarle is het Paasvuur aan de Bathemerweg, in Hellendoorn aan de Kastelstraat en de Coninckserveweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.