grote opkomst openingsrit crt raalte

De eerste toertocht met ruim vijftig leden van CRT Raalte werd zondag 3 maart gehouden. Ondanks de frisse temperatuur om 9.00 uur ’s ochtends waren ook de nieuwe leden aanwezig. Verdeeld over twee snelheidsgroepen werd er een toertocht van zestig kilometer gefietst. Na de eerste tocht ging iedereen zoals gewoonlijk naar het Carmel Wielerpark om nog even na te praten onder het genot van een kop koffie met krentewegge.

Het startschot van het seizoen werd al gegeven tijdens het open huis bij Kruiper Tweewielers op zaterdag 2 maart. Iedereen maakte kennis met de toerafdeling CRT. De afdeling kon weer aan aantal nieuwe leden bijschrijven op de groeiende ledenlijst. Voor het bestuur een teken dat ze goed bezig zijn met het gevoerde beleid. Met een breed aanbod in verschillende snelheden, gevarieerd toerprogramma en vooral een goede sfeer tussen de fietsers. Bovendien kwam een groot deel van de leden hun NTFU pasje en Tep boeken op halen. Verder werd er door de leden gretig gebruik gemaakt van vele aanbiedingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.