grote opknapbeurt tennisclub marienheem

Het tennispark van tennisclub Mariënheem aan de Essenbree heeft een grote opknapbeurt ondergaan. Vier kunstgrasbanen zijn vernieuwd en de kantine wordt gerenoveerd. De kunstgrasbanen worden voor het eerst in gebruik genomen op 7 april dan vindt het openingstoernooi plaats. De vereniging bestaat dit jaar dertig jaar.

De baancommissie van de tennisclub zorgde voor realisatie van de vier nieuwe kunstgrasbanen. De twee oude gravelbanen en de twee French Courtbanen behoren daarbij tot het verleden. De keuze voor het type tennisbanen is gevallen op vier kunstgrasbanen, omdat tennissen op vier dezelfde banen praktischer is. Ook heeft kunstgras het voordeel waarop het hele jaar door getennist kan worden.

Rondom de tennisbanen is het één en ander veranderd. De hoge coniferen om de banen zijn verwijderd. Om de wind te doorbreken worden nu doeken geplaatst. De laatste zaterdagen hebben verschillende leden hun handen uit de mouwen gestoken om het grote karwei te klaren. Door de betrokkenheid van de leden is het mogelijk geweest om deze verandering te kunnen bekostigen en realiseren.

De kantine heeft nu een moderne uitstraling. Deze uitstraling was de taak van de decorcommissie (het Deco-team), en het is een resultaat op trots op te zijn. Een levensgroot logo van de tennisverenging hangt op een van de wanden. Het interieur bestaat uit de tinten: zwart, wit, grijs en rood en ook het meubilair is aangepast. De leden hebben samen er “iets schoons” van gemaakt.

De vereniging kan nu weer jaren vooruit. De renovatie werkt ook uitnodigend voor de leden om vaker een balletje te slaan, maar ook voor niet-leden. Met de vier kwalitatief goede banen kan er het hele jaar getennist worden en is de vereniging klaar voor de toekomst. Ook niet leden zijn welkom om een kijkje te komen nemen. de vereniging heeft het voordeel dat ze gelukkig zijn met de trainster Liset Smeenk. Zij verzorgt tennislessen voor de jeugd en volwassenen.

Wie nog meer informatie wenst of zich wil aanmelden kan bellen naar Wilhelmien Groot Koerkamp, tel.0572-356347.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.