gezellige jaarvergadering pb lierderholthuis

In Café d’Olde Wettering waren ruim 70 gasten aanwezig om deel te nemen aan de jaarvergadering van Plaatselijk Belang Lierderholthuis. Wethouders van de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte, verschillende raadsfracties, collega PB’s, de wijkagent en de huurdersvereniging van Salland Wonen waren ook aanwezig. Een belangrijk gespreksonderwerp was de MFA en de hulp die nu gevraagd wordt van de bewoners. Tom te Winkel en Zwier Brinkhuis zijn toegetreden tot het bestuur.

PB vroeg ook naar de gewenste activiteiten voor het dorp. Genoemd werden onder andere Leontiens Ladies Night, omnivereniging, voetbalcompetitie, wandel/fietsarrangementen en spannende kermisattracties. Ook werd er gevraagd naar voorzieningen. Hier werd de verbreding van de N35 tegen sluipverkeer, aantrekkelijk geprijsde appartementen voor jongeren en een rusthuis voor oud-bestuursleden genoemd.

Tijdens de rondvraag kon het gemeentebestuur uit Raalte verontruste ouders geruststellen wat betreft het behoud van de school voor het dorp. Ook bracht het bestuur nogmaals de complimenten over aan het bestuursleden van het dorpshuis zodat nu de MFA gerealiseerd kan worden. Hierna klonk een luid applaus in het café en bleef het nog lang gezellig in Lierderholthuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.