geslaagde palmpaasoptocht

Ondanks de koude wind waagden zo’n zestig kinderen zich op zondag 24 maart de straat om de palmpaasoptocht te lopen op de Boskamp. Rond elf uur ging de mooie kleurrijke stoet onder leiding van de paashaas en de muzikale begeleiding van de Holstobloazers van start.

Vanwege de kou was de route wat verkort, maar het St. Willibrord werd niet overgeslagen. Aangekomen op het basketbalveldje mochten de kinderen eieren gaan zoeken. Vaders, moeders, opa’s en oma’s konden zich opwarmen aan de warme koffie en thee.

Nadat alle eieren waren gevonden en de zakjes met chocolade eitjes waren uitgedeeld door de Activiteiten Commissie Boskamp( ACB), kon iedereen weer naar huis om op temperatuur te komen.

De ACB bedankt de vrijwillige verkeersregelaars die zorgden dat de kinderen veilig de Boskamp over konden lopen. Al met al was het weer een geslaagde optocht, maar toch hoopt de organisatie voor volgend jaar op een wat betere gevoelstemperatuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.