geslaagde natuurmiddagen welsum

Natuurcontact in Welsum had in maart twee zeer geslaagde Kid Kievit Natuurmiddagen over survival. 47 kinderen weten nu hoe ze in de natuur kunnen overleven.

Vol energie en goede ideeen werden er mooie hutten gebouwd waar je zo in kan overnachten. Vuur maken zonder lucifers vonden de kinderen nog leuker. Zeker toen ze zelf broodjes mochten bakken boven het kampvuur. Bertine Heijnens gaf hierbij nuttige overlevingstips over eten uit de natuur, schoon drinkwater vinden en veilig een zakmes gebruiken.

De Kid Kievit Natuurmiddagen (elke derde woensdag van de maand) van het particuliere natuurcentrum Natuurcontact in Welsum vallen in de smaak. Veel kinderen spreekt het nieuwe initiatief aan. Van tevoren aanmelden is daarom echt nodig. De volgende Natuurmiddag is op 17 april en gaat over ‘Vogels in de Nesten’. Lees hierover meer op staging2.natuurcontact.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.