gerardus majellaschool uit broekland wint sirkelslag

De Gerardus Majellaschool uit Broekland heeft de wedstrijd Sirkelslag gewonnen. Groep 8 van de Broeklandse basisschool deed mee aan de landelijke wedstrijd, georganiseerd door JOP, in het kader van de vormselvoorbereiding mee.

Het thema was ‘De zeven werken van Barmhartigheid’. Aan de hand van dit thema moest de klas vragen beantwoorden en waar het vooral op aankwam was goed samenwerken en luisteren naar elkaar. Aan het eind van de ochtend bleek dat groep 8 dit het beste had gedaan en zij versloegen daar ruim tweehonderd andere scholen mee uit heel Nederland. De prijs is een verzorgde schoolreis naar het Openluchtmuseum in Arnhem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.