Home / archiefcentraal / gerardus majellaschool uit broekland wint sirkelslag

gerardus majellaschool uit broekland wint sirkelslag

De Gerardus Majellaschool uit Broekland heeft de wedstrijd Sirkelslag gewonnen. Groep 8 van de Broeklandse basisschool deed mee aan de landelijke wedstrijd, georganiseerd door JOP, in het kader van de vormselvoorbereiding mee.

Het thema was ‘De zeven werken van Barmhartigheid’. Aan de hand van dit thema moest de klas vragen beantwoorden en waar het vooral op aankwam was goed samenwerken en luisteren naar elkaar. Aan het eind van de ochtend bleek dat groep 8 dit het beste had gedaan en zij versloegen daar ruim tweehonderd andere scholen mee uit heel Nederland. De prijs is een verzorgde schoolreis naar het Openluchtmuseum in Arnhem.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.