gare du nord en pater moeskroen in raalte

Gare du Nord treedt op 29 maart (Goede Vrijdag) op met de voorstelling Lifesexy in het HOFtheater in Raalte. Zaterdag 30 maart is de folkmuziek van Pater Moeskroen te horen. Voor beide avonden zijn er nog kaarten beschikbaar.

Gare du Nord

De nieuwe show Lifesexy laat, evenals het gelijknamige nieuwe album, de band horen en zien in al zijn veelzijdigheid. Songs als Pablo’s Blues met blueslegende Robert Johnson en You’re My Medicine met soullegende Marvin Gaye, zijn na jaren terug in het repertoire. De songs die geschreven werden voor cineast Quentin Tarantino zorgen voor momenten met een filmische sfeer. Maar Lifesexy is vooral een eerbetoon aan al het mooie dat het leven te bieden heeft. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten kosten 22,50 euro.

Pater Moeskroen

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten, hetgeen resulteert in het herkenbare Moeskroen-geluid. De aanstekelijke mix van vrolijke deunen en humoristische teksten van Pater Moeskroen zijn te horen in hun nieuwe voorstelling Karavaan. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten kosten 19,50 euro.

Kaartverkoop

Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater kun je bestellen via de bibliotheek in Raalte (0572) 36 36 37 of via staging2.hofinsalland.nl waar je zelf je stoel kunt kiezen en thuis je e-ticket uit kunt printen. Indien er op de dag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk). Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hofinsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.