frank bluenka in theater podium heino

Frank Blueka staat in Theater Podium Heino met de voorstelling “ROOM 88”. Een verhalende muzikale voorstelling met een prachtig gitaargeluid en een indrukwekkende stem. De voorstelling vindt plaats op vrijdag 8 maart in het HOFtheater.

Als singer/songwriter krijgt Frank Blueka steeds meer bekendheid met een karaktervolle eigen stijl. Een stijl waarin Keltische én Europese elementen worden verweven met de Amerikaanse singer/songwriter traditie. Zijn stijl is te typeren als soulvol, met invloeden uit moderne rock, blues, folk en warm Keltische invloeden. Zijn carrière heeft onder het eigen label BMP een verrassende wending gekregen. Op bescheiden schaal, maar wereldwijd, worden songs van zijn debuutalbum “Acoustic Avenue” gedownload en is zijn talent voor singer/songwriter opgevallen. Als bevestiging van zijn ontwikkeling en groei presenteert Frank Blueka zijn nieuwe album ROOM 88 in Theater Podium Heino.

Om meer inspiratie te krijgen ging Frank Blueka nu eens niet naar het buitenland om met allerlei dure songwriters en producers te werken. Hij wilde gewoon zijn eigen songwriting verbeteren door veel op te nemen en uit te proberen. Voor de basis van zijn tweede studioalbum “ROOM 88” is Frank het echte leven gaan omarmen van vanuit daar pure songs schrijven. De voorstelling is een muzikale reis. Reizend in een boemeltrein langs de zuidkust van Engeland, eindigend in een hotel waar merkwaardige dingen gebeuren. De voorstelling begint om 20:30 en kaarten kosten 9 euro.

Kijk voor meer informatie op staging2.podiumheino.nl Kaarten voor deze en andere voorstellingen van Podium Heino, worden verkocht op de volgende verkooppunten:

• De Smulbaai, Canadastraat 16 te Heino

• Podium Heino, info@podiumheino.nl

• Wereldwinkel, Canadastraat 44 te Heino

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.