film suskind in filmhuis raalte

In Filmhuis Raalte draait vrijdag 15 maart om 20.00 uur de film Süskind. De film gaat over Walter Süskind (een Amsterdamse Jood van Duitse komaf), die in 1942 zich aansluit bij de Joodse Raad. Een organisatie die in opdracht van de SS de administratie bijhoudt van Joden die worden afgevoerd naar de kampen. Süskind hoopt door deze baan zijn gezin te kunnen redden van deportatie. Als Süskind het schokkende nieuws over de gaskamers ontdekt, sluit hij zich aan bij het verzet.

In maart staat de Nederlandse film in de schijnwerpers bij Filmhuis Raalte. Niet eens in de twee weken, maar wekelijks is er in maart een film te bewonderen. De laatste film is Alles is familie, die te zien is op 22 maart.

Kaartjes voor de films zijn te koop bij De Parabool in het Raalter Kulturhus en aan de kassa voor de voorstelling, mits de film niet is uitverkocht. Meer informatie over de programmering is te vinden op staging2.filmhuisraalte.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.