film alles is familie in filmhuis raalte

In Filmhuis Raalte draait vrijdag 22 maart om 20.00 uur de film Alles is familie. Alles is familie is het vileine zusje van de geslaagde romantische komedie Alles is liefde. Een groot deel van de oude sterrencast speelt in deze nieuwe film van scenariste Kim van Kooten en regisseur Joram Lürsen.

Carice van Houten speelt ditmaal een ogenschijnlijk geslaagde therapeute met een kinderwens. Als haar succesvolle echtgenoot (Thijs Römer) onvruchtbaar lijkt, moet diens lapzwanserige broer (Benja Bruijning) maar voor zaad zorgen. Alles is familie is een film over moderne ongemakken, bloedbanden, kinderen en liefde die zich niet laat beteugelen.

In maart stond de Nederlandse film in de schijnwerpers bij Filmhuis Raalte. Niet eens in de twee weken, maar wekelijks was er in maart een film te bewonderen. Alles is familie is de laatste film van deze maand.

Kaartjes voor de films zijn te koop bij De Parabool in het Raalter Kulturhus en aan de kassa voor de voorstelling, mits de film niet is uitverkocht. Meer informatie over de programmering is te vinden op staging2.filmhuisraalte.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.