european care hotel heino open voor publiek

In het kader van de nationale week van de zorg en welzijn is Solace European Care Hotel deze week open voor publiek. Het hotel laat deze week graag diverse appartementen zien en informeert graag welke pakketten van verpleegzorg er worden aangeboden.

Ook kun je een kijkje nemen in de vernieuwde kapsalon. Als je benieuwd bent naar wat Solace allemaal te bieden heeft of meer wil weten over ouderenzorg staan ze er dagelijks tussen 10.00 uur en 15.00 uur klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast neemt het Solace vrijdag 15 maart deel aan de Landelijke NL-Doet dag en wordt er zaterdag de 16 maart een bridgedrive georganiseerd.

Solace European Care hotel is gevestigd aan de Statenweg 3 in Heino. Meer informatie is te vinden op staging2.solace-hotel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.