eieren zoeken bij kartplaza actionworld

In het Klim & Adventurepark van Kartplaza Actionworld in Nijverdal kunnen kinderen en volwassenen op Eerste en Tweede Paasdag paaseieren zoeken. Het gloednieuwe park dat vorig jaar mei geopend is, heeft een hoogteparcours op één, vier en zeven meter en dertig verschillende hindernissen. De eieren met een totale waarde van 250 euro, worden op verschillende plekken in het park verstopt en er zal flink gezocht moeten worden om ze te vinden.

Vanaf vijf jaar, en een reikwijdte van 1,40 meter, kunnen kinderen al komen klimmen en klauteren. Bovendien krijgen de kinderen een gratis T-shirt bij het doorlopen van het rode parcours. Aan de niet-klimmers is ook gedacht, zij kunnen de klimmers vanaf het terras bekijken.

De speciale prijs voor twee uur klimmen (inclusief eieren zoeken) bedraagt 12,50 euro per persoon. Ook is er een familiearrangement, vanaf vier personen is de entreeprijs 10 euro per persoon. Het park is Eerste en Tweede Paasdag geopend van 14.00 uur tot 18.00 uur. Ook biedt Kartplaza diverse mogelijkheden om het klimarrangement te combineren met buffetten. Reserveren is gewenst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.